Noticies:

Efectivament el COSMOS QUARTET, va portar a terme l’interpretació del famós Quartet núm. 4 en re menor d’Amadeu Cuscó. Poden veure-ho i/o escoltar-lo en l’apartat d’enregistraments d’aquesta mateixa website.

<<<<<<<<<>>>>>>>>>

Diuen que a la tercera va la vençuda!!

Doncs aquí la tenim. El divendres dia 11 de juny de 2021 a les 18:30 hores a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès, el COSMOS QUARTET, interpretarà el Quartet núm. 4 en re menor d’Amadeu Cuscó. (Entrades a la venda el mateix dia del concert. Preu de 20€). Ull hi ha restriccions de l’aforament a consequència de les mesures COVID19.

<<<<<<<<<>>>>>>>>>

Estava previst pel dia 13 de març de 2020, que el Dalia Quartet interpretarien el famós Quartet Nº en re menor d’Amadeu Cuscó.

Però va ser suspès degut a la pandèmia del COVID19.

Programació dins el 9e. Cicle Els Teus Clàssics (Associació Joan Manén)

<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

A petició meva, la violinista xilena Denis M. Bravo juntament amb tres músics més, formaren un quartet i aplegaren amb molt entusiasme l’estudi i assaig del Quartet nº 4 d’Amadeu Cuscó.

Tantmateix tenien fixat d’estrenar-lo el dia 12 d’octubre de 2017, el que representaria l’estrena d’una obra d’en Cuscó al continent americà. Tot es va preparar i el concert s’efectuaria a l’Església de la Parroquia San Crescente de Santiago de Xile (Avda. Salvador, 1363).

Uns dies abans del concert, la Srta. Denis Bravo rep una trucada del rector de la dita Parroquia, dient-li que no es podia celebrar el concert per una causa de seguretat de força major.

Així és que tot se’n va anar en orris, el concert no es va celebrar i el quartet encara resta per estrenar.

<<<<<<<<<>>>>>>>>>